Aquaproof Standard


 
AQUAPROOF STANDARD

Szilikon alapú víztaszító készítmény

A természetes anyagok túlnyomó része nedvszívó tulajdonságú, így az időjárás viszontagságaival, főként a csapadék káros hatásaival szemben kevésbé ellenálló.

Az AQUAPROOF használható

  • épületek homlokzatának,
  • térkövek
  • műkövek
  • sírkövek,
  • betonfelületek,
  • tetőcserepek

védelmére a csapadékvíz közvetlen hatása ellen. A kezelés hatására az anyag vékony víztaszító felületet képez a bevont építőanyagon, így a nedvesség nem tud behatolni az anyag pórusaiba.

Az AQUAPROOF használata során csökken a védett felület nedvszívó és vízáteresztő képessége, penészgombák és moha letelepedésének lehetősége, miközben megmarad az anyag fagyálló, hőszigetelő és szellőző (páraáteresztő) tulajdonsága.


Használata:
Száradási idő:

20 °C-on legfeljebb 24 óra. A száradási időt jelentősen befolyásolhatja a környezeti levegő hőmérséklete és páratartalma.

Felületelőkészítés:

a kezelendő felületet meg kell tisztítani a laza, málló részektől, portól, egyéb szennyeződésektől. Javasolt nagynyomású mosó, gőzborotva, vízsugár használata. Nedves tisztítás után hagyni kell a felületet megszáradni.

Környezeti körülmények:

Felhasználása +5°C és és + 25°C között, száraz időben ajánlott, száraz, tiszta és pormentes felületre.

Oldat  előkészítés:

Felhasználás előtt javasolt próbakezelést végezni. Felülfoltosodás esetén hígítsuk az oldatot (2 rész oldathoz 1-2 rész vizet adni). A termék hígítása csak alacsony nedvszívó képességgel rendelkező termékek esetében végezhető. Javasoljuk, hogy egyszerre csak a napi munkafolyamat során felhasználandó mennyiséget keverje be.

Folyadék összetétele: 

Kálium-metil-szilikonát és víz.

Biztonsági adatlap

 

 

 


Bejelentkezés

Pályázatok